دعوت به شرکت در مسابقات متنوع معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن

۱۴۰۰/۱۰/۲۳

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه‌زهرا (س)، روز زن و گرامیداشت مقام مادر، مسابقات و برنامه‌های متنوعی را برگزار می‌کند.

امسال، سوم بهمن‌ماه، سالروز ولادت با سعادت الگوی فضیلت و کمال، حضرت فاطمه‌زهرا (س)، روز زن و گرامیداشت مقام مادر است.

اسامی دو مسابقه به این شرح است:

1ـ یک رهبر به تمام معنا.

2ـ دلنوشته‌ای به مادرم.

توضیحات تکمیلی:

مسابقه کتابخوانی با عنوان «یک رهبر به تمام معنا»، ویژه‌ی بانوان هیئت علمی دانشگاه لرستان، همسران هیئت علمی (بانوان)، بانوان کارمند و دانشجویان دختر دانشگاه لرستان در تاریخ 29 دی‌ماه 1400 در ساعت 21 برگزار می‌شود.

به تعداد پنج نفر برندگان این مسابقه، جوایز نفیسی در جشن ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، اهداء می‌شود.

لینک شرکت در این مسابقه در تاریخ مذکور:

همچنین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، به همین مناسبت، مسابقه‌ی دیگری را نیز تحت عنوان «دلنوشته‌ای به مادرم» برگزار می‌کند.

این مسابقه ویژه‌ی فرزندان اعضای هیئت علمی، فرزندان کارکنان دانشگاه و دانشجویان دختر دانشگاه لرستان است.

علاقه‌مندان تا تاریخ 27 دی‌ماه 1400 فرصت دارند آثار خود را برای شرکت در این مسابقه، بفرستند.

آثار بایستی به صورت تایپ شده یا به‌صورت عکس واضح، همراه با نوشتن نام، نام خانوادگی و شماره تلفن تماس به آدرس اینستاگرامی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، ارسال شوند.

به تعداد پنج نفر از برگزیدگان این مسابقه نیز جوایز نفیسی در جشن ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اهداء می‌شود.

آدرس اینستاگرامی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان جهت شرکت در این مسابقه:

@moavenat.farhangi.lu

دریافت کتاب منبع مسابقه:

برای مشاهده و مطالعه‌ کتاب منبع مسابقه‌ نخست (یک رهبر به تمام معنا)، اینجا کلیک کنید.

۱۴۰۰/۱۰/۲۳ - ۰۰:۰۰