گسترش همکاریهای مشترک فرهنگی و اجتماعی با رویکرد دانشجومحوری
نشست مشترک دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با امین آزادبخت، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان لرستان با هدف گسترش همکاریهای دوجانبه، برگزار شد.
این نشست، روز سهشنبه، 21 دیماه در سالن جلسات شهید ابراهیمی (ساختمان سردار شهید سلیمانی) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد و مدیران و کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و جهاد دانشگاهی استان لرستان، دیدگاههای خود را دربارهی راهکارهای تقویت همکاریهای متقابل، ارائه کردند.
دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در این نشست گفت:«جنبههای مختلف کارهای مشترک دانشگاه لرستان و جهاد دانشگاهی را باید تقویت کرد».
دکتر حیاتی تصریح کرد:«باتوجه به اینکه به سوی حضوری شدن تحصیل دانشجویان در دانشگاههای کشور میرویم میبایست برنامههای منسجم فرهنگی و اجتماعی متناسب با شرایط جدید برای دانشجویان، تهیه شوند».
وی اظهار داشت:«در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی میبایست نقاط ضعف و قوت را طبقهبندی کرد و برای رفع مشکلات و مسائل و نقاط ضعف، با همکاری نهاد تخصصی جهاد دانشگاهی استان، راهکارهای علمی و عملیاتی ارائه کرد».
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان توضیح داد:«در بخش آسیبشناسی، افکارسنجی و نیازسنجی برای شناسایی نقاط ضعف بایستی از ظرفیتهای تخصصی جهاد دانشگاهی استان لرستان استفاده شود و بعد، سراغ تدوین استراتژی برای رفع مسائل و مشکلات موجود برویم».
دکتر محمد حیاتی، تشریح کرد:«ما باید در بخشهای فرهنگی و اجتماعی دارای نقشه راه و برنامههای منسجم باشیم و این برنامهها را عملیاتی کنیم».
دکتر حیاتی بیان کرد که معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از پیشنهادات و توصیههای سازنده برای ارتقای فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، استقبال میکند.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان تصریح کرد:«بایستی جلسات هماندیشی بروندانشگاهی با سازمانها، ادارات و نهادهای دینی، فرهنگی و اجتماعی استان را افزایش بدهیم تا بتوانیم با تقویت هماندیشیها، شاخصها در زمینهی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی را ارتقاء بدهیم».
دکتر محمد حیاتی بیان کرد ما باید اثربخشی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی را مدنظر قرار دهیم و همواره کوشش کنیم کیفیت و اثربخشی کارهای فرهنگی و اجتماعی، افزایش یابد.
وی توضیح داد:«فعالیتهای کانونهای دانشجویی بایستی ارتقاء پیدا کند و یکی از برنامههای معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان این است که یک کانون جدید تحت عنوان کانون رسانه با مشارکت دانشجویان دانشگاه لرستان تشکیل شود».
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان گفت:«همچنین، یکی دیگر از برنامههای ما این است که یک کانون دانشجویی تحت عنوان کانون گرافیک محیطی دانشگاه با عضویت و مشارکت دانشجویان علاقهمند تشکیل بدهیم تا فضای محیطی داخل دانشگاه لرستان متناسب با شاخصهای فرهنگ اسلامی و ایرانی، زیباسازی شود».
دکتر محمد حیاتی تصریح کرد که همه کوشش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، آن است که فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از نوع دانشجومحور باشند و از ظرفیت و توانمندی دانشجویان برای پیشبرد هرچه بهتر و کیفیتر برنامهها، استفاده شود.
در این نشست، امین آزادبخت، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان لرستان نیز بر تقویت تعامل و همکاری بین جهاد دانشگاهی استان لرستان با دانشگاه لرستان تأکید کرد.
آزادبخت تصریح کرد:«جهاد دانشگاهی استان لرستان یک نهاد انقلابی و فرهنگی و عضو شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان است و همه تلاش ما این است که همکاریهای دوجانبه گسترش یابند».
وی تشریح کرد:«هدف از برگزاری این نشست آن است که همکاری بین جهاد دانشگاهی استان لرستان با تیم مدیریتی جدید دانشگاه لرستان در زمینههای مختلف افزایش یابد و هر دو طرف از ظرفیتها و پتانسیلهای همدیگر برای توسعهی کمی و کیفی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشجومحور، استفاده کنند».
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان لرستان توضیح داد که جهاد دانشگاهی استان دارای بخشهای مختلف تخصصی در حوزههای مختلف است و با رویکرد تخصصگرایی بایستی همکاریهای دوجانبه محققان و پژوهشگران دانشگاه لرستان با جهاد دانشگاهی استان را تقویت کرد.