شکلگیری اتاقهای فکر برای اثرگذاری هرچه بیشتر فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی
دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، گفت:«متناسب با موضوعات نشستهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، اتاقهای فکر با مشارکت متخصصان هر موضوع، شروع به فعالیت کردهاند».
دکتر حیاتی در نشست یکی از اتاقهای فکر حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان که با رویکرد فرابخشی، با موضوعاتی همچون برنامهریزی برای بزرگداشت ولادت حضرت فاطمه الزهرا (س)، روز زن و همچنین موضوع مرتبط با جشنواره ورزشی ویژه خانوادههای اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه (مختص ایامالله دهه مبارک فجر)، تصریح کرد:«در فعالیتهای متنوع و مختلف فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از نگاه جزیزهای و بخشینگری باید پرهیز کرد و فعالیتها براساس یک برنامه منسجم، هماهنگ و اثرگذار در طول سال، اجرا شوند».
وی توضیح داد:«کلیت برنامههای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در اتاقهای فکر مورد هماندیشی و نظرخواهی قرار خواهند گرفت تا برنامهها با سطح اثرگذاری بیشتری تداوم یابند».
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان اظهار داشت:«مبنای فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی، رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و در نهایت حرکت کردن در مسیر دانشگاه تمدنساز اسلامی است».
دکتر محمد حیاتی، تشریح کرد:«هرچقدر فعالیت اتاقهای فکر تقویت شوند خروجی نهایی در نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، اثرگذارتر و قویتر خواهد بود».
دکتر حیاتی افزود:«اتاقهای فکر نقاط قوت و ضعف در بخشهای مختلف را طبقهبندی میکنند و تلاش خواهند کرد کارها با رویکرد اثرگذاری و کارآمدی بیشتر، انجام شوند».
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان گفت:«متناسب با موضوعات حوزه کاری فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، از ظرفیتهای گروههای آموزشی دانشگاه لرستان استفاده خواهد شد تا رویکرد کاری اتاقهای فکر کاملاً تخصصی باشد».
دکتر محمد حیاتی تصریح کرد:«اتاقهای فکر در واقع، نوعی هیئتهای اندیشهورز هستند که با نگاه راهکاردهی کاربردی، فعالیت میکنند».
گفتنی است در نشست مذکور که دوشنبه، 20 دیماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد اعضای حاضر در نشست، دیدگاهها و نقطهنظرات خود را بیان کردند.