کاهش تعداد چاپگرها در بخش‌های اداری و پشتیبانی دانشگاه لرستان در راستای مدیریت سبز

۱۴۰۰/۱۰/۱۴

در راستای اهداف و سیاست‌های مرتبط با موضوع «مدیریت سبز»، تعداد دستگاه‌های چاپگر اداری (پرینتر) در بخش‌های کاری اداری و پشتیبانی دانشگاه لرستان کاهش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، بخشی از دستورالعمل‌های مدیریت سبز، صرفه‌جویی در مصرف کاغذ است و تأکید بر اینکه شاخص‌های مفهوم «دولت الکترونیک»، ارتقاء پیدا کنند.

در همین راستا، تعداد دستگاه‌های چاپگر بخش‌های اداری و پشتیبانی دانشگاه لرستان از تعداد نزدیک به 15 به تعداد حداکثر 4 پرینتر کاهش یافت.

بخش‌های اداری و پشتیبانی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان فعالیت می‌کنند.

بهینه‌سازی در مصرف تجهیزات اداری از دیگر اهداف مدیریت سبز در نظام آموزش عالی (دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور) است.

۱۴۰۰/۱۰/۱۴ - ۰۰:۰۰