دعوت از دانشگاهیان دانشگاه لرستان برای شرکت در همایش پیاده‌روی دانشگاهیان به مناسبت بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار بزرگ جهان اسلام

۱۴۰۰/۱۰/۱۱

از دانشگاهیان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در همایش پیاده‌روی دانشگاهیان به مناسبت گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار بزرگ جهان اسلام، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی شرکت کنند.

این برنامه در تاریخ یکشنبه، 12 دی‌ماه به این صورت برگزار می‌شود که در ساعت 11:30 صبح، ابتدا دانشگاهیان دانشگاه لرستان در محل ورودی ساختمان سردار شهید سلیمانی، گرد هم می‌آیند و سپس، راهی محل گلزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان شده و پس از ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، با حضور در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س)، ضمن اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در برنامه قرعه‌کشی شرکت خواهند کرد و به قید قرعه به شرکت‌کنندگان در همایش پیاده‌روی دانشگاهیان، جوایزی اهداء می‌شود.

این برنامه با همکاری مشترک معاونت دانشجویی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

گفتنی است روزهای یکشنبه، نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار و بعد از اقامه نماز، برنامه‌ی درس‌های اخلاق اسلامی اجرا می‌شود.

یادآوری می‌ّشود سردار بزرگ جهان اسلام، سردار دل‌ها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در تاریخ 13 دی‌ماه 1398 توسط نیروهای ارتش تروریستی و جنایتکار آمریکا، شهید شد.

۱۴۰۰/۱۰/۱۱ - ۰۰:۰۰