بازدید سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان از حوزه‌های آزمون

۱۴۰۰/۱۰/۱۰

دکتر اسماعیل رک‌رک، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان از حوزه‌های مختلف آزمون MSRT ( آزمون زبان) و همچنین آزمون استخدامی ارتش جمهوری اسلامی ایران که هر دو در روز جمعه 10 دی‌ماه در دو نوبت صبح و عصر در دانشگاه لرستان برگزار شدند بازدید کرد.

در آزمون مذکور زبان (MSRT )، تعداد 104 نفر زن و تعداد 95 نفر مرد شرکت کردند.

در آزمون استخدامی ارتش جمهوری اسلامی ایران (دانشکده افسری) نیز که همزمان با سایر استان‌های کشور در استان لرستان به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد بیش از 1800 نفر از کل استان لرستان در این آزمون شرکت کردند.

همچنین، امیر سرتیپ دوم حسن‌علی زمانی، فرمانده تیپ 184 شهید فتح‌الهی خرم‌آباد (ارتش جمهوری اسلامی ایران)  از حوزه‌های مختلف آزمون استخدامی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در دانشگاه لرستان برگزار شد بازدید و در گفتگو با دکتر اسماعیل رک‌رک، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و سایر عوامل اجرایی آزمون، از تیم مدیریتی دانشگاه لرستان به خاطر فراهم‌کردن شرایط مناسب برگزاری آزمون و همکاری با ارتش جمهوری اسلامی ایران، تقدیر کرد.

تدابیر ترافیکی هر دو آزمون مذکور (نوبت صبح و عصر) نیز توسط حراست دانشگاه لرستان، اجرا شد.

۱۴۰۰/۱۰/۱۰ - ۰۰:۰۰