حماسه 9 دی 88 بصیرت مردم برای دفاع از دین و قانون بود

۱۴۰۰/۱۰/۰۹

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و سایر دانشگاهیان دانشگاه لرستان همچون سایر اقشار مختلف مردم در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) که صبح پنجشنبه، 9 دی‌ماه در مصلی الغدیر خرم‌آباد برگزار شد شرکت کردند.

دکتر فرهاد زیویار، استاندار لرستان، سخنران این مراسم، در سخنانی توضیح داد که حماسه 9 دی‌ماه سال 88 ، دفاع مردم دارای بصیریت از باورها و آموزه‌های دینی و دفاع از قانون و قانون‌مداری در کشور بود.

استاندار لرستان تشریح کرد که بصیرت، حرکت کردن در مسیر ولایت‌مداری است و در سال 88 ، یک حماسه بزرگ در دفاع از ولایت و دفاع از نظام مردم‌سالاری دینی رخ داد.

دکتر فرهاد زیویار توضیح داد که مردم‌سالاری دینی که در کشور داریم در سایه پایبندی به قانون است و متأسفانه عده‌ای در سال 88 با فتنه‌گری، قانون‌شکنی کردند که حماسه 9 دی سال 88، پایان فتنه‌انگیزی و فتنه‌گری بود.

وی تصریح کرد:«در واقع، حماسه 9 دی سال 88، هم دفاع از دین بود و هم دفاع از قانون و هر سال این مناسبت مهم، گرامی داشته می‌شود».

۱۴۰۰/۱۰/۰۹ - ۰۰:۰۰