گفتگو با سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان درباره امتحانات دانشجویان

۱۴۰۰/۱۰/۰۶

دکتر اسماعیل رک‌رک، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان گفت:«همه‌ی امتحانات مربوط به نیم‌سال اول در مقطع کارشناسی رشته‌های تحصیلی دانشگاه لرستان و مراکز اقماری وابسته به دانشگاه لرستان، به صورت مجازی برگزار خواهند شد».

وی تشریح کرد:«اینکه کلاس‌های نیم‌سال دوم که از بهمن‌ماه شروع می‌شود به صورت حضوری یا غیرحضوری باشند به شرایط وضعیت بیماری کووید 19 (کرونا) در استان، بستگی دارد و در هفته‌های آینده، شورای دانشگاه، تصمیم نهایی را اتخاذ خواهد کرد».

سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان درباره امتحانات مقطع تحصیلی دکترا، این امتحانات با روش حضوری و با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی، برگزار خواهند شد و مقدمات لازم فراهم شده است.

دکتر اسماعیل رک‌رک، توضیح داد:«امتحانات مقاطع تحصیلی دانشگاه لرستان از تاریخ 18 دی‌ماه شروع خواهند شد و به مدت دو هفته تداوم دارند».

گفتنی است خبرگزاری فارس استان لرستان نیز گفتگویی در همین رابطه با دکتر رک‌رک انجام داده که این گفتگو در صفحه نخست خبرگزاری فارس استان لرستان منتشر شده است.

۱۴۰۰/۱۰/۰۶ - ۰۰:۰۰