دعوت از دانشگاهیان دانشگاه لرستان برای شرکت در نشست هم‌اندیشی بازخوانی حماسه 9 دی

۱۴۰۰/۱۰/۰۶

مقام معظم رهبری (مدظله العالی):

«مردم عزیز ما در روز نهم دی، آنچنان عظمتی از خود نشان دادند که دنیا را خیره کرد».

نشست هم‌اندیشی با موضوع «بازخوانی حماسه 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت»، برگزار می‌شود.

این نشست، به صورت حضوری، در تاریخ سه‌شنبه، 7 دی‌ماه در سالن اجتماعات شهید عبدالرسول شکوهی (ساختمان دانشکده‌های ادبیات و علوم انسانی، مدیریت و اقتصاد) با سخنرانی دکتر محمود هاشمی، مسئول دفاتر هماهنگی کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی کشور و معاون تربیت و آموزش سازمان بسیج اساتید کشور برگزار می‌شود.

از دانشگاهیان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در این نشست حضوری هم‌اندیشی، شرکت کنند.

این نشست را کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، بسیج دانشجویی دانشگاه و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان در آستانه سالروز حماسه 9 دی‌، برگزار می‌کند.

نشست از ساعت 10:30 صبح تا 12 برگزار می‌شود.

۱۴۰۰/۱۰/۰۶ - ۰۰:۰۰