برگزاری انتخابات اعضای هیئت ممیزه دانشگاه و کمیسیون‌های تخصصی دانشکده‌ها

۱۴۰۰/۱۰/۰۶

انتخابات هیئت ممیزه دانشگاه لرستان و کمیسیون‌های تخصصی دانشکده‌های دانشگاه با نظارت نمایندگان سرپرست دانشگاه لرستان در دانشکده‌های مختلف، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این انتخابات، صبح روز دوشنبه، 6 دی‌ماه در دانشکده‌های مختلف دانشگاه لرستان با حضور و مشارکت اعضای هیئت علمی دانشکده‌های مدیریت و اقتصاد، علوم پایه، ادبیات و علوم انسانی، فنی و مهندسی، دامپزشکی و کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد.

این انتخابات با نظارت نمایندگان سرپرست دانشگاه لرستان شامل دکتر محمد حیاتی، دکتر اسماعیل رک‌رک، دکتر محمد علیزاده، دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، دکتر مصطفی کرم‌پور و دکتر علی میر، برگزار شد.

همچنین، رؤسای دانشکده‌ها و نمایندگان حراست دانشگاه لرستان در مراحل مختلف برگزاری انتخابات، بر اجرای دقیق روندهای قانونی انتخابات، نظارت کردند.

نتایج انتخابات اعضای هیئت ممیزه دانشگاه لرستان و کمیسیون‌های تخصصی دانشکده‌های دانشگاه، پس از تأیید نهایی، از طریق تارنمای دانشگاه لرستان، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۱۴۰۰/۱۰/۰۶ - ۰۰:۰۰