سرپرست دانشگاه لرستان شهادت سفیر ایران در یمن را تسلیت گفت

۱۴۰۰/۱۰/۰۱

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان در پیامی، شهادت سفیر جمهوری اسلامی ایران در یمن را تسلیت گفت.

متن پیام سرپرست دانشگاه لرستان به این شرح است:

بسم‌ رب الشهداء و الصدیقین

شهادت دیپلمات مجاهد و جانباز سرافراز شیمیایی دوران دفاع مقدس، حاج حسن ایرلو، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور یمن را که سال‌ها در راه خدمت دیپلماتیک به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منافع ملی کشور، مجاهدت کرد به همه دوستداران ایشان و رهروان راه «جهاد و مقاومت»، تسلیت می‌گویم.

شهید ایرلو با روحیه‌ای جهادی، سال‌ها در راه خدمت به کشور در عرصه‌های مختلف دیپلماتیک خدمت کرد و در نهایت به علت ابتلا به بیماری کرونا، به درجه رفیع شهادت نائل شد و به دو برادر شهیدش پیوست.

امید است همه ما بتوانیم راه مجاهدان شهیدی همچون شهید ایرلو را به‌درستی و با صلایت ادامه دهیم و همیشه، قدردان جانفشانی‌های شهدا و تکریم‌کننده‌ی خانواده‌های معظم شهدا باشیم.

علی نظری

سرپرست دانشگاه لرستان