انتصاب سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۰/۰۱

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، در حکمی، دکتر محمدرضا حسنی‌جلیلیان را به عنوان سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان منصوب کرد.

دکترمحمدرضا حسنی‌جلیلیان، عضو هیئت علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان با رتبه‌ی علمی دانشیاری است.

همچنین، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، از دکتر داریوش یاراحمدی، رئیس پیشین دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان به خاطر زحمات و اقدامات انجام شده، تقدیر کرد.

در متن حکم سرپرست دانشگاه لرستان خطاب به دکتر محمدرضا حسنی‌جلیلیان، آمده است:

«امید است با تلاش در جهت اعتلای شعائر اسلامی، برنامه‌ریزی برای تقویت و گسترش فعالیت‌های آموزشی، تعامل سازنده با اعضای محترم هیئت علمی، یاوران محترم علمی (کارکنان) و دانشجویان عزیز، گسترش روابط صمیمانه و قانونمند با سایر واحدهای دانشگاه و نظارت مستمر بر فعالیت‌های دانشکده ادبیات و علوم انسانی، تلاش نمایید که محورهای سند دانشگاه اسلامی،محقق شود».

۱۴۰۰/۱۰/۰۱ - ۰۰:۰۰