انتصاب سرپرست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۰۹/۲۹

با حکم دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، به عنوان سرپرست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان منصوب شد.

همچنین، سرپرست دانشگاه لرستان، از دکتر جهانشیر شاکرمی، رئیس پیشین دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان به خاطر زحمات و اقدامات انجام شده، قدردانی کرد.

دکتر سعید محمدزاده، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی کشاورزی، علوم دامی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان است.

در حکم دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان خطاب به دکتر سعید محمدزاده، آمده است:

«انتظار چنان است که در راستای انجام وظایف و امور محوله، با بهره‌گیری از دیدگاه‌های اندیشه‌ورزان خوش‌فکر و انقلابی و براساس اسناد بالادستی، به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله تعالی)، سند دانشگاه اسلامی، سند نقشه جامع علمی کشور و راهبردهای اساسی دولت انقلابی و مردمی، با همکاری و هماهنگی با سایر ارکان دانشگاه، جایگاه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی را بیش از پیش در همه شاخص‌ها ارتقاء دهید».

۱۴۰۰/۰۹/۲۹ - ۰۰:۰۰