سرپرست دانشگاه لرستان در نشست معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: نمایندگان مجلس با دانشگاه‌ها ارتباط داشته باشند

۱۴۰۰/۰۹/۲۶

سرپرست دانشگاه لرستان در نشست معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: «نمایندگان مجلس با دانشگاه‌ها ارتباط داشته باشند».

دکتر علی نظری در نشست معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با اساتید بسیجی دانشگاه‌های لرستان که ۲۵ آذرماه برگزار شد، اظهار کرد: «دانشگاهیان باید در جامعه حضور داشته باشند».

وی تصریح کرد: «دانشگاه باید نهضت گفتمان‌سازی را برای ورود به مسائل جامعه و صنعت، فراهم کند».

سرپرست دانشگاه لرستان توضیح داد: «نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز باید با دانشگاهیان ارتباط داشته باشند و هیئت‌های اندیشه‌ورز را تشکیل دهند».

دکتر نظری بیان کرد: «تنها راه نجات جامعه استفاده از اساتید و دانشگاهیان برای رفع مشکلات است».

داریوش جاوید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد نیز اظهار کرد: «این واحد دانشگاهی آمادگی دارد کتاب‌های تالیف نویسندگان، علما و بزرگان این شهرستان را جمع‌آوری کند».

گفتنی است دکتر سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور برای حضور در چند برنامه فرهنگی، روز چهارشنبه، 25 آذرماه وارد استان لرستان شد.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، مدیریت سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان را برعهده دارد.

منبع این خبر: خبرگزاری ایسنا، 25 آذرماه 1400.

۱۴۰۰/۰۹/۲۶ - ۰۰:۰۰