دعوت برای شرکت در نشست هم‌اندیشی اساتید حوزه و دانشگاه به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه

۱۴۰۰/۰۹/۲۶

27 آذرماه، سالروز شهادت آیت‌الله محمد مفتح است و در تقویم کشور به عنوان «روز وحدت حوزه و دانشگاه» نام‌گذاری شده است.

به همین مناسبت، دبیرخانه وحدت حوزه و دانشگاه در استان لرستان، نشست هم‌اندیشی حضوری و مجازی اساتید حوزه و دانشگاه را برگزار می‌کند.

این نشست با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در شامگاه شنبه، 27 آذرماه، از ساعت 8 تا 10 (شب) در سالن کنفرانس پردیس علامه طباطبایی (ره) دانشگاه فرهنگیان لرستان برگزار خواهد شد.

این پردیس در انتهای خیابان جلال آل‌ احمد شهر خرم‌آباد قرار دارد.

نشست مذکور به صورت مجازی نیز در بستر اسکای روم پخش می‌شود.

آدرس نشست به صورت مجازی:

گفتنی است شهید آیت‌الله مفتح علاوه بر تحصیلات حوزوی، دارای مدرک دانشگاهی دکترای فلسفه و بعد از انقلاب اسلامی تا زمان شهادت (27 آذرماه 1358) رئیس دانشکده الهیات دانشگاه تهران بود.

۱۴۰۰/۰۹/۲۶ - ۰۰:۰۰