فرهنگ بسیجی فرهنگ کمک به همدیگر برای رفع مشکلات است

۱۴۰۰/۰۹/۲۳

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان در گفتگو با مدیران واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان بر پیگیری برای رفع مشکلات دانشجویان تأکید کرد.

دیدار و گفتگوی مدیران بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان (واحد خواهران) با دکتر نظری، سرپرست دانشگاه لرستان برگزار شد و با روحیه مطالبه‌گری، واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان، برخی مهم‌ترین مشکلات صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان به ویژه دانشجویان دختر را بیان کرد.

همچنین برخی موضوعات پیشنهادی بسیج دانشجویی در جهت تقویت کارآفرینی و اشتغالزایی دانشجویی ارائه شد.

سرپرست دانشگاه لرستان نیز در این دیدار و گفتگو، بهره‌مندی از روحیه بسیجی، جهادی و انقلابی را از متغیرهای مهم برای رفع مشکلات جامعه دانست و خواستار این شد که فرهنگ بسیجی در سطح جامعه به‌ویژه در سطح دانشجویان تقویت شود و بخشی از این فرهنگ، همدلی و کمک به یکدیگر برای رفع مشکلات است.

دکتر علی نظری از برگزاری این‌گونه دیدارهای دانشجویی استقبال کرد و آنرا در جهت تقویت راه‌های ارتباط مستقیم بین تیم مدیریتی دانشگاه با دانشجویان دانست تا دانشجویان بتوانند مطالبات و مشکلات خود را به راحتی با تیم مدیریتی دانشگاه در میان بگذارند.

۱۴۰۰/۰۹/۲۳ - ۰۰:۰۰