دومین نشست فصل تحول برگزار می‌شود/ پرسش و پاسخ نیروهای شرکتی با هیئت رئیسه دانشگاه

۱۴۰۰/۰۹/۲۳

دومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی «فصل تحول» با موضوع پرسش و پاسخ نیروهای شرکتی دانشگاه لرستان با هیئت رئیسه دانشگاه برگزار می‌شود.

این نشست را نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان با همکاری هیئت رئیسه دانشگاه برگزار می‌کند.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان از نیروهای شرکتی دانشگاه دعوت کرده است در این نشست شرکت کنند.

در این نشست، نیروهای شرکتی دانشگاه، مطالبات، مشکلات و دیدگاه‌های صنفی و شغلی خود را بیان می‌کنند و هیئت رئیسه دانشگاه لرستان نیز پاسخگوست.

تقویت فرهنگ پاسخگویی از جمله اهداف برگزاری این نشست است.

نشست فصل تحول ویژه‌ی نیروهای شرکتی دانشگاه لرستان از ساعت 10 تا 12 صبح روز چهارشنبه، 24 آذرماه در سالن شهید دانیالی (ساختمان سردار شهید سلیمانی) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

۱۴۰۰/۰۹/۲۳ - ۰۰:۰۰