فرهنگ ایثار و شهادت به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود
دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و سرهنگ پاسدار محسن رشیدی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان لرستان در جلسهی مشترکی بر تقویت و گسترش همکاریهای دوجانبه در راستای ترویج هرچه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کردند.
در این جلسه که روز شنبه، 20 آذرماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان تشکیل شد دکتر نظری، سرپرست دانشگاه لرستان ضمن استقبال از گسترش همکاریهای دوجانبه، بر این موضوع تصریح کرد که میبایست برای پاسداشت هرچه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، در زمینهی تهیه آثار مربوط به دوران دفاع مقدس، از روش گفتمانسازی عمومی و فرهنگسازی عمومی استفاده کرد؛ بهگونهای که همه اقشار مختلف جامعه ترغیب و تشویق شوند که در خلق آثار مربوط به دوران دفاع مقدس، مشارکت فراگیر داشته باشند.
وی توضیح داد که ضمن حمایت از افزایش مشارکت دانشگاهیان در زمینهی تهیه آثار دوران دفاع مقدس با تأکید بر تهیه کتابها و مقالهها، خواهان این است که روشهای مشارکتگرایانه برای مشارکت عامه مردم در تولید این آثار افزایش یابد تا ایثار و شهادت به یک فرهنگ فراگیر و نهادینه در جامعه تبدیل شود.
سرپرست دانشگاه لرستان تشریح کرد که ساز و کارهای مشارکت اساتید و دانشجویان در تولید آثاری همچون دانشنامه دفاع مقدس استان لرستان میبایست تقویت شود.
دکتر نظری که مدیریت سازمان بسیج اساتید دانشگاههای استان لرستان را نیز برعهده دارد خواستار این شد که همکاریهای مشترک بین سازمان بسیج اساتید استان لرستان و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، گسترش یابد.
در این جلسه، سرهنگ پاسدار محسن رشیدی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، ضمن تبریک به دکتر نظری به خاطر انتصاب وی به عنوان سرپرست دانشگاه لرستان، اعلام کرد که آمادهی گسترش همکاریهای دوجانبه بهویژه در زمینهی تولید آثاری همچون کتاب، مقاله و تهیه محتوای دانشنامه دفاع مقدس استان لرستان با دانشگاه لرستان است.
رشیدی توضیح داد که دانشگاه لرستان دارای ظرفیتها و پتانسیلهای انسانی فراوانی است که از این ظرفیتهای انسانی بایستی بیشتر از گذشته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بهره برد.
وی تصریح کرد که همه ما در هر جایگاهی که هستیم مدیون جانفشانیهای شهدا بوده و وظیفه داریم همواره یاد و خاطره شهیدان سرافراز را گرامی بداریم؛ زیرا توجه به یاد و خاطره شهیدان و پاسداشت مقام شهیدان براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) دارای ارزش معنوی بالاست.
در این جلسه، دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز حضور داشت و دیدگاههای خود را با تأکید بر نقش دانشگاه تمدنساز اسلامی در گسترش فرهنگ ایثار و شهادت بیان کرد.
گفتنی است چند روز پیش نیز در راستای اجرای تصمیمات گنگره ملی بزرگداشت مقام 6300 شهید والامقام استان لرستان، تعدادی از اماکن ورزشی، دانشجویی دانشگاه لرستان به نام شهدای دانشجوی ورزشکار نامگذاری شدند.