تجلیل سرپرست دانشگاه لرستان از پژوهشگران برتر دانشگاه/ تأکید بر تقویت دانش مسئله‌محور/ اعلام اسامی پژوهشگران برتر

۱۴۰۰/۰۹/۱۶

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان گفت:«پژوهش‌ها و تحقیقات باید بیشتر از گذشته برمبنای توجه به نظام‌ مسائل ملی، منطقه‌ای و استانی با رویکرد حل‌المسائلی باشند».

دکتر نظری در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه لرستان که به صورت مجازی، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری استان لرستان برگزار شد تشریح کرد:«پژوهشگران و محققان، پرچم‌داران حرکت کشور به سوی شکوفایی همه‌جانبه و تمدن‌ نوین اسلامی هستند که در آن، حیات طیبه، هدف نهایی خواهد بود».

وی گفت:«تقاضای بنده از استاندار محترم استان لرستان این است که سازمان‌ها، دستگاه‌ها و ادارات، نظام مسائل و مشکلات استان را با پژوهشگران و محققان دانشگاهی استان از جمله دانشگاه لرستان مطرح کنند و بیشتر از گذشته، ارتباط دو سویه بین دانشگاه و نظام اجرایی و بخش خصوصی استان، تقویت شود».

دکتر نظری افزود:«رسالت دانشگاهیان نیز این است که به مسائل و دردهای جامعه و محیط پیرامون، با رویکرد مسئله‌محوری و گسترش تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی، بیش از پیش، توجه نمایند؛ دانشگاه‌ها بایستی نسبت به مسائل و مشکلات محیط پیرامون، مسئولیت اجتماعی و تعهدات خود را گسترش دهند».

وی به پژوهشگران برتر دانشگاه لرستان به خاطر انتصاب به عنوان پژوهشگران برتر و برگزیده، تبریک گفت.

سرپرست دانشگاه لرستان، اظهار امیدواری کرد براساس رهنمودهای امامین انقلاب و محتوای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، پژوهش‌ها و تحقیقات کاربردی و عملیاتی، باعث شکوفایی هرچه بیشتر کشور شود.

دکتر علی نظری، تقارن 16 آذرماه، روز دانشجو با هفته پژوهش و فناوری را تبریک گفت و تصریح کرد:«گرامیداشت روز دانشجو، گواه آن است که دانشگاهیان کشور، در برابر نظام سلطه، مقاوم و پایدار هستند و روز به روز نیز این پایداری و اتکای به خود، تقویت می‌شود و بایستی روز به روز، دانش از نوع دانش حل مسئله‌ای را در نظام دانشگاهی استان تقویت کنیم و ارتقاء دهیم».

پژوهش و فناوری در خدمت حمایت از تولید

دکتر محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در آیین مجازی تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه لرستان گفت:«شاخص‌های مختلف پژوهشی دانشگاه لرستان، یک روند رو به رشد بوده است».

دکتر فیضیان، بیان کرد:«امروز، جایگاه دانشگاه لرستان نسبت به جایگاه 10 سال پیش این دانشگاه ارتقاء یافته است».

وی اظهار امیدواری کرد دانشگاه لرستان بتواند بیشتر از گذشته، نقش اثرگذارتری در زمینه انجام پژوهش‌ها و تحقیقات کاربردی برای حمایت از تولید داشته باشد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان توضیح داد که تعداد مقالات دانشگاه لرستان در رتبه‌بندی‌های معتبری همچون اسکوپوس، آی، اس، سی و ... رشد قابل توجهی داشته است.

دکتر محمد فیضیان توضیح داد که در سال‌های اخیر، تعدادی مجله و نشریه علمی و تخصصی در دانشگاه لرستان، راه‌اندازی شدند که البته در سال‌های آینده هم این روند بایستی ادامه داشته باشد و تعداد مجلات و نشریات علمی بیشتر شوند؛ در این زمینه هم تلاش کردیم آیین‌نامه‌های مختلف نشر و چاپ اصلاح شوند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان توضیح داد که در زمینه طرح‌های برون‌دانشگاهی نیز اقدامات مختلفی در دانشگاه لرستان صورت گرفته است تا با رویکرد مسئله‌محوری، نقش دانشگاهیان در رفع مشکلات و چالش‌های استان، اثرگذارتر شود؛ بایستی تلاش شود بیش از پیش، از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه لرستان استفاده کرد.

دکتر فیضیان تشریح کرد که در زمینه فعالیت‌های آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، این آزمایشگاه توانسته است در حال حاضر یک جایگاه خوب و برتر در بین دانشگاه‌های برتر وزارت علوم و شبکه آزمایشگاهی راهبردی کشور کسب کند.

گفتنی است از 13 تا 19 آذرماه به عنوان هفته پژوهش و فناوری استان لرستان نامگذاری شده است.

به همین مناسبت، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان از پژوهشگران برتر دانشکده‌های مختلف دانشگاه لرستان (سال 1400) به صورت مجازی، تقدیر کرد.

همچنین دکتر علی میر، مشاور سرپرست دانشگاه لرستان در این آیین حضور داشت.

اسامی پژوهشگران برتر دانشگاه لرستان در سال 1400:

براساس مصوبه جلسه شورای پژوهشی دانشکده‌ها، اسامی پژوهشگران برتر دانشکده‌های مختلف دانشگاه لرستان (سال 1400) به این شرح است:

دانشکده علوم پایه:

1_ دکتر علیرضا غیاثوند؛ گروه شیمی.

2_ دکتر یعقوب منصورپناه؛ گروه شیمی.

3_ دکتر امین جمشیدی؛ گروه زمین‌شناسی.

دانشکده ادبیات و علوم انسانی:

1_ دکتر مسعود صادقی؛ گروه روانشناسی.

2_ دکتر مسعود رحمتی؛ گروه علوم ورزشی.

3_ دکتر سیامک شرفی؛ گروه جغرافیا.

دانشکده فنی و مهندسی:

1_ دکتر علی فرمانی؛ گروه برق، الکترونیک.

2_ دکتر محمدباقر دولتشاهی؛ گروه مهندسی کامپیوتر.

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی:

1_ دکتر عبدالحسین رضایی‌نژاد؛ گروه باغبانی.

2_ دکتر مصطفی دوریش‌نیا؛ گروه گیاه‌پزشکی.

3_ دکتر حمیدرضا عیسوند؛ گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی.

دانشکده دامپزشکی:

1_ دکتر امید دزفولیان؛ گروه پاتوبیولوژی.

2_ دکتر مسعود علیرضایی؛ گروه علوم پایه.

دانشکده مدیریت و اقتصاد:

1_ دکتر رضا سپهوند؛ گروه مدیریت.

2_ دکتر محمد حکاک؛ گروه مدیریت.

اسامی اعضای هیئت علمی ارتقاء یافته به رتبه‌ی استادی:

1_ دکتر رضا زارعی سهامیه.

2_ دکتر فرهادی نامداری.

3_ دکتر خسرو عزیزی.

4_ دکتر امیرقاسم غضنفری.

5_ دکتر فیض‌اله شهبازی.

6_ دکتر شهریار جعفری.

7_ دکتر علی میر.

8_ دکتر عزت‌اله قدم‌پور.

9_ دکتر محمودرضا شاکرمی.

10_ دکتر کمال علیزاده.

اسامی اعضای هیئت علمی ارتقاء یافته به رتبه‌ی دانشیاری:

1_ دکتر امین طاهری‌گراوند.

2_ دکتر وحید ولی‌پور.

3_ دکتر محمودرضا مرادیان.

4_ دکتر مهدی رحیمیان.

5_ دکتر فاطمه رضایی.

6_ دکتر حامد عباسی.

7_ دکتر محسن ایزدی.

8_ دکتر احسان رشیدیان.

9_ دکتر امین جایدری.

10_ دکتر سعید غلامرضایی.

11_ دکتر صبا موسیوند.

12_ دکتر حسین حاتمی.

13_ دکتر احمد دالوند.

رابط برتر آزمایشگاه‌های شبکه راهبردی کشور:

دکتر داریوش میرزایی؛ آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان.

اسامی دانشجویان پژوهشگر برتر دانشگاه لرستان در مقطع تحصیلی دکترا:

1_ لیلا حیدریانی؛ گروه روانشناسی.

2_ میثم صادقی؛ گروه شیمی.

3_ فریبرز فتحی‌چگنی؛ گروه مدیریت.

4_ عباس حموله علی‌پور؛ گروه برق، الکترونیک.

5_ شیرین تقی‌پور؛ گروه باغبانی.

۱۴۰۰/۰۹/۱۶ - ۰۰:۰۰