سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۰/۰۹/۱۵

با حکم دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی زیست‌شناسی (دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان)، به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان منصوب شد.

در بخشی از حکم سرپرست دانشگاه لرستان خطاب به دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، آمده است:«انتظار چنان است که در راستای انجام وظایف و امور محوله با بهره‌گیری از دیدگاه‌های اندیشه‌ورزان خوش‌فکر و انقلابی و براساس اسناد بالادستی، به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله تعالی)، سند دانشگاه اسلامی و سند نقشه جامع علمی کشور و راهبردهای اساسی دولت انقلابی و مردمی، با همکاری و هماهنگی با سایر ارکان دانشگاه، جایگاه معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان را ارتقاء دهید».

همچنین دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان در تقدیرنامه‌ای از دکتر حجت‌اله یونسی، معاون پیشین دانشجویی دانشگاه لرستان، به خاطر زحمات، تلاش‌ها و اقدامات انجام شده، تقدیر کرد.

۱۴۰۰/۰۹/۱۵ - ۰۰:۰۰