انتصاب مشاور سرپرست دانشگاه لرستان در امور یاوران علمی و بانوان

۱۴۰۰/۰۹/۱۵

با حکم دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، میثاق حیدری به عنوان مشاور سرپرست دانشگاه لرستان در امور یاوران علمی (کارکنان) و بانوان دانشگاه لرستان منصوب شد.

در بخشی از حکم دکتر نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، خطاب به میثاق حیدری، آمده است:«انتظار می‌رود با بهره‌گیری از رهنمودهای امامین انقلاب، بیانیه گام دوم به‌عنوان مترقی‌ترین سند بالادستی نظام اسلامی و همچنین چشم‌اندازهای بلند دولت جوان حزب‌الهی و ایده‌های نخبگانی و انقلابی با تشکیل کارگروه‌های مشورتی به‌گونه‌ای نظام‌مند و مسئله‌محور، مدیریت دانشگاه لرستان را یاری نمایید».

گفتنی است میثاق حیدری از بانوان فعال در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی استان و کشور است.

وی از کارکنان دانشگاه لرستان با 15 سال سابقه خدمت و دارای تحصیلات تکمیلی دانشگاهی و حوزوی است.

همچنین، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان در تقدیرنامه‌ای از دکتر مهری سعیدی‌نیا، مشاور پیشین بانوان دانشگاه، قدردانی کرد.

۱۴۰۰/۰۹/۱۵ - ۰۰:۰۰