سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۰/۰۹/۱۱

با حکم دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، دکتر «محمد حیاتی»، به عنوان «سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان»، منصوب شد.

دکتر محمد حیاتی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی معدن (دانشکده فنی و مهندسی) است.

در بخشی از حکم دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، خطاب به دکتر «محمد حیاتی»، آمده است:

«انتظار، چنان است که در راستای انجام وظایف و امور محوله با بهره‌گیری از دیدگاه‌های اندیشه‌ورزان خوش‌فکر و انقلابی و چهره‌های خوش‌نام فرهنگی و اجتماعی، به شکلی روشمند و علمی، براساس اسناد بالادستی، به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله تعالی)، سند دانشگاه اسلامی و سند نقشه جامع علمی کشور و راهبردهای اساسی دولت انقلابی و مردمی، با همکاری و هماهنگی با سایر ارکان دانشگاه، جایگاه معاونت فرهنگی و اجتماعی را بیش از پیش ارتقاء دهید».

همچنین دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان از حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل، معاون پیشین فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، تقدیر کرد.

در بخشی از این تقدیرنامه آمده است:«بدون شک زحمات بی‌شائبه و خالصانه حضرتعالی در این مدت، باقیات صالحات و نزد خداوند متعال، مأجور است».

۱۴۰۰/۰۹/۱۱ - ۰۰:۰۰