دعوت از دانشگاهیان برای شرکت در پویش دانشگاهی «راه او»

۱۴۰۰/۰۹/۰۲

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و بزرگداشت یکمین سالگرد شهادت دانشمند صنعت دفاعی کشور، دکتر محسن فخری‌زاده، پویش دانشگاهی را با عنوان «راه او» برگزار می‌کند.

هدف از راه‌اندازی این پویش، تقویت «فرهنگ بسیج، ایثار و شهادت» و تأکید بر تداوم راه شهیدان است.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان که مدیریت آنرا حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود برعهده دارد از همه دانشگاهیان، شامل اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دعوت کرده است در این پویش دانشگاهی، مشارکت کنند تا بار دیگر، بر تداوم راه شهیدان و دفاع از اقتدار کشور، تأکید شود.

زمان شرکت در این پویش از تاریخ اول تا هشتم آذرماه 1400 است.

آدرس اینترنتی برای امضا و شرکت علاقه‌مندان در پویش دانشگاهی «راه او»:

www.raheou.ir

گفتنی است شهید دکتر محسن فخری‌زاده، دانشمند صنعت دفاعی کشور و رئیس سازمان پژوهش‌های نوین دفاعی وزارت دفاع، در تاریخ هفتم آذرماه 1399 به دست تروریست‌های وابسته به استکبار و صهیونیسم جهانی، به شهادت رسید.

۱۴۰۰/۰۹/۰۲ - ۰۰:۰۰