وبینار مجازی روز جهانی خاک برگزار می‌شود/ اجرای مسابقه ویژه فرزندان کمتر از 18 سال اعضای هیئت علمی و کارکنان

۱۴۰۰/۰۹/۰۱

روز پنجم دسامبر ( 14 آذرماه 1400)، روز جهانی خاک، نامگذاری شده است.

اهمیت حفظ و پایداری خاک، باعث نامگذاری چنین روزی در سطح جهان شده است.

در همین راستا، گروه علوم و مهندسی خاک دانشگاه لرستان، وبینار گرامیداشت روز جهانی خاک را به صورت مجازی و الکترونیکی برگزار می‌کند.

اعضای هیئت علمی و دانشجویان می‌توانند در این وبینار مجازی شرکت کنند.

این وبینار در تاریخ چهارشنبه، 17 آذرماه 1400 از ساعت 19 تا 21 برگزار خواهد شد.

آدرس اینترنتی جهت شرکت در وبینار:

همچنین، به همین مناسبت، گروه علوم و مهندسی خاک دانشگاه لرستان، درنظر دارد مسابقه ارسال آثار هنری (نقاشی، عکس، کاریکاتور و ...)، ویژه فرزندان کمتر از 18 سال اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان را برگزار کند.

علاقه‌مندان شرکت در این مسابقه تا تاریخ 10 آذرماه 1400 فرصت دارند آثار هنری خود را با موضوع «جایگاه و اهمیت خاک»، از طریق یک شماره تلفن در محیط مجازی واتساپ، ارسال نمایند.

به برگزیدگان این مسابقه (نفرات اول تا سوم)، جوایزی از طرف گروه علوم و مهندسی خاک دانشگاه لرستان، اهداء خواهد شد.

شماره واتساپ جهت ارسال آثار هنری:

09035844875 (آقای عبدالهی)

.