نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان/ تأکید بر تقویت هویت ایرانی، اسلامی

۱۴۰۰/۰۹/۰۱

نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، برگزار شد.

در این نشست که صبح روز دوشنبه، اول آذرماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، خطاب به اعضای حاضر در نشست گفت:«انقلاب اسلامی ایران، یک انقلاب با ماهیت دینی و فرهنگی بوده است و شورای فرهنگی و اجتماعی نیز رسالت دارد کاملاً در مسیر اهداف والای انقلاب اسلامی از جمله تمدن‌سازی نوین اسلامی، حرکت کند؛ شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه می‌بایست شاخص‌ها و مؤلفه‌های مفهوم دانشگاه اسلامی را ارتقاء بدهد به گونه‌ای که محیط دانشگاه، یک محیط کاملاً مبتنی بر هویت اسلامی و ایرانی باشد».

دکتر نظری، تصریح کرد:«فضای فرهنگی، اجتماعی دانشگاه می‌بایست فضایی باشد که امید و نشاط را به دانشجویان منتقل کند و دانشجوی تربیت شده در دانشگاه، یک دانشجوی متعهد، متخصص و نقش‌آفرین در شکل‌گیری تمدن‌نوین اسلامی باشد».

در این جلسه، امید سلیمانی، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، یک گزارش از کلیت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی صورت گرفته توسط تشکل‌های دانشجویی، خطاب به سرپرست دانشگاه لرستان ارائه کرد.

همچنین در این جلسه، برنامه‌های مختلف و متنوع فرهنگی و اجتماعی تشکل‌های دانشجویی دانشگاه لرستان از جمله جامعه اسلامی دانشجویان، انجمن اسلامی دانشجویان، بسیج دانشجویی و مراکز اقماری وابسته به دانشگاه لرستان، ارائه شد و بحث و تبادل دیدگاه درباره‌ی این برنامه‌ها صورت گرفت.

حجت‌الاسلام و المسلمین فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، معاونان دانشگاه لرستان از جمله حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر احسان رشیدیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حجت‌اله یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه، مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و برخی نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در این نشست حضور داشتند و دیدگاه‌های خود را در رابطه با برنامه‌های پیشنهادی تشکل‌های دانشجویی، بیان کردند.

۱۴۰۰/۰۹/۰۱ - ۰۰:۰۰