مراسم زیارت عاشورا برگزار شد

۱۴۰۰/۰۸/۲۶

مراسم مذهبی، معنوی و فرهنگی زیارت عاشورا با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه لرستان در مسجد حضرت فاطمه‌الزهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

صبح چهارشنبه، 26 آبان‌ماه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، مراسم مذهبی، معنوی و فرهنگی زیارت عاشورا را برگزار کرد.

براساس اعلام نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان که مدیریت آنرا حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود برعهده دارد مراسم مذهبی، معنوی و فرهنگی زیارت عاشورا در راستای تقویت و گسترش آموزه‌های دینی و مذهبی، صبح روزهای چهارشنبه، از ساعت 8 تا 8:30 در مسجد حضرت فاطمه‌الزهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود صبح روزهای چهارشنبه، در این مراسم مذهبی و معنوی، شرکت فرمایند.

۱۴۰۰/۰۸/۲۶ - ۰۰:۰۰