دیدار جمعی از اعضای هیئت علمی بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی خرم‌آباد با سرپرست دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۰۸/۲۵

جمعی از اعضای هیئت علمی بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد (بسیج اساتید) با دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، دیدار و گفتگو کردند.

این دیدار و گفتگو، صبح روز سه‌شنبه، 25 آبان‌ماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان انجام شد و اعضای هیئت علمی بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد، انتصاب دکتر علی نظری، به عنوان سرپرست دانشگاه لرستان را تبریک گفتند.

دکتر علی نظری، مدیریت سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌های استان لرستان را برعهده‌ دارد.

در این دیدار و گفتگو، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، ضمن سپاسگزاری از حاضران، ابراز امیدواری کرد دانشگاه‌های استان لرستان بتوانند بیش از پیش با رویکرد حل‌المسائلی، در ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی برای رفع مشکلات استان، اثرگذار باشند و همکاری بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مختلف استان، بیشتر از گذشته، گسترش یابد.

۱۴۰۰/۰۸/۲۵ - ۰۰:۰۰