اسامی برندگان مسابقه پدافند غیرعامل دانشگاه لرستان (سال 1400)

۱۴۰۰/۰۸/۱۶

اسامی برندگان مسابقه پدافند غیرعامل دانشگاه لرستان (اعضای هیئت علمی و کارکنان)، اعلام شد.

همچنین، صبح روز یکشنبه، 16 آبان‌ماه، با حضور دکتر حسن نایب‌زاده، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان و امید سلیمانی، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، از ملیحه کاکاوند (به نمایندگی از برندگان مسابقه) با اهدای لوح تقدیر و هدیه، تقدیر شد.

دکتر حسن نایب‌زاده، از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان به خاطر مشارکت در برنامه‌های هفته پدافند غیرعامل دانشگاه لرستان، تقدیر کرد و بر اهمیت موضوع پدافند غیرعامل، تأکید نمود.

گفتنی است مسابقه را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در هفته پدافند غیرعامل (8 تا 14 آبان‌ماه)، برگزار کرد و هدایای برندگان توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به آنها اهداء می‌شود.

اسامی برندگان مسابقه پدافند غیرعامل دانشگاه لرستان (سال 1400) براساس حروف الفبا:

1_ محبوبه امینی‌تاری.

2_ دکتر حسین حاتمی.

3_ دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق.

4_ ملیحه کاکاوند.

5_ دکتر امیر میرزایی‌‌موسیوند.

۱۴۰۰/۰۸/۱۶ - ۰۰:۰۰