همزمان با هفته پدافند غیرعامل، کارگاه آموزشی با موضوع امنیت سایبری، ویژه کارکنان دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۰/۰۸/۱۲

همزمان با هفته پدافند غیرعامل، کارگاه آموزشی با عنوان «نقش پدافندی کارکنان سازمان در راستای افزایش امنیت فضای مجازی»، ویژه کارکنان دانشگاه لرستان برگزار شد.

این کارگاه آموزشی، روز چهارشنبه، 12 آبان‌ماه در دانشکده علوم پایه با حضور کارکنان دانشگاه لرستان و با تدریس مهندس وحید شکاری، از کارشناسان و متخصصان فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این کارگاه که توسط مدیریت بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه لرستان برگزار شد باتوجه به کلیت موضوع پدافند غیرعامل با تأکید بر پدافند سایبری، نکات آموزشی ویژه‌ی کارکنان دانشگاه لرستان مطرح شد.

مهندس وحید شکاری، نکات آموزشی مرتبط با موضوعات مختلف امنیت و پدافند سایبری از جمله تهدیدات ناشی از هکرها و سایر موضوعات مخصوص این حوزه را بیان کرد.

گفتنی است هر سال از تاریخ 8 تا 14 آبان‌ماه به عنوان هفته پدافند غیرعامل نامگذاری شده است.

در ایام هفته پدافند غیرعامل، برنامه‌های متنوعی از جمله رزمایش دورمیزی سایبری، مسابقه، فضاسازی محیطی دانشگاه و کارگاه آموزشی در رابطه با موضوع پدافند غیرعامل اجرا شد.

۱۴۰۰/۰۸/۱۲ - ۰۰:۰۰