پنج عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان که به تازگی در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند تجلیل می‌شوند

۱۴۰۰/۰۸/۰۸

از تعداد پنج نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان که به تازگی براساس رتبه‌بندی معتبر اسکوپوس، در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند تجلیل می‌شود.

مراسم تجلیل با همکاری هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، بسیج اساتید، بسیج کارکنان، بسیج دانشجویی و شورای صنفی اساتید دانشگاه لرستان با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در تاریخ یکشنبه، 9 آبان‌ماه، هنگام نماز ظهر و عصر در محل مسجد حضرت فاطمه‌الزهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

این مراسم همزمان به صورت زنده از صفحه اینستاگرامی به آدرس: @lu.nahad.ir پخش خواهد شد.

اسامی پنج نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان که در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند:

دکتر یعقوب منصورپناه، دکتر امیرحمزه حقی‌آبی، دکتر سعید فرهادی، دکتر محسن ایزدی، دکتر علی فرمانی.

۱۴۰۰/۰۸/۰۸ - ۰۰:۰۰