کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی برگزار شد

۱۴۰۰/۰۸/۰۵

کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

این کارگاه آموزشی، صبح چهارشنبه، پنجم آبان‌ماه به صورت حضوری و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در سالن اجتماعات شهید شکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دانشجویان فعال در نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان در این کارگاه آموزشی شرکت کردند.

این‌گونه کارگاه‌های آموزشی را دفتر نشریات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با هدف ارتقای کیفیت فعالیت رسانه‌ای (نشریات دانشجویی) از گذشته تاکنون برگزار کرده است.

در این کارگاه آموزشی، مباحث مرتبط درباره‌ی انواع سبک‌های خبرنویسی (مبتنی بر روش‌های خبرنویسی اولیه و خبرنویسی پیشرفته) و مدیریت نشریات دانشجویی توسط شهرام شرفی و مهدی امید، تدریس شد.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان ویژه نشریات دانشجویی که هر ترم است باعث شده همواره نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان در رقابت‌های معتبر دانشجویی کشور، رتبه‌هایی در بخش‌های مختلف کسب کنند.

همچنین، گزارش‌نویسی، مقاله‌نویسی مطبوعاتی، یادداشت‌نویسی، ویراستاری در مطبوعات، عکاسی خبری، طراحی نشریه و ... از جمله دیگر بخش‌های متنوع کارگاه‌های آموزشی ویژه نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۰/۰۸/۰۵ - ۰۰:۰۰