جلسه درس‌های اخلاق اسلامی با سخنرانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه خرم‌آباد

۱۴۰۰/۰۷/۲۵

جلسه درس‌های اخلاق اسلامی با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، ظهر روز یکشنبه، 25 مهرماه در مسجد حضرت فاطمه‌الزهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان با حضور رئیس، معاونان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان برگزار شد.

این برنامه را هر هفته در روزهای یکشنبه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان که مدیریت آنرا حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود عهده‌دار است برگزار می‌کند.

نماز جماعت ظهر و عصر نیز به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین شاهرخی، اقامه شد.

هر هفته، موضوعاتی و مباحثی ذیل درس‌های اخلاق اسلامی مطرح می‌شود و این هفته نیز حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، به موضوع «اهمیت توبه‌ در تعالیم اسلامی» پرداخت.

وی توضیح داد که همواره شیطان در کمین انسان در موقعیت‌های گوناگون است و انسان دینمدار همیشه باید تلاش کند از گناه دوری نماید و اهل توبه کردن از گناه باشد.

گفتنی است یکی از اهداف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در رابطه با برگزاری اینگونه جلسات، تقویت مبانی و آموزه‌های اخلاق اسلامی و ترویج فرهنگ و سبک زندگی اسلامی _ ایرانی در سطح محیط‌های دانشگاهی است.

۱۴۰۰/۰۷/۲۵ - ۰۰:۰۰