برگزاری آزمون وکالت در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۰۷/۲۳

صبح روز جمعه، 23 مهرماه، آزمون وکالت قوه قضاییه همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان برگزار شد.

در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان در مجموع تعداد یک هزار و 467 نفر شرکت کردند.

از این تعداد 595 نفر زن و 872 نفر مرد هستند.

آزمون با اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده اجباری از ماسک و فاصله‌گذاری بین صندلی‌های داوطلبان و فعالیت مداوم سیستم‌های تهویه هوا برگزار شد.

تهمیدات نظم ترافیکی نیز با مدیریت حراست دانشگاه لرستان اجرا شد.

مدیران ارشد اجرای آزمون از جمله دکتر قاسم صحرایی، فرهاد بیرانوند و اکبر چراغی در مراحل مختلف پیش از آزمون، حین آزمون و پس از آزمون، نظارت‌های میدانی برای اجرای هرچه بهتر دستورالعمل‌های مربوطه را انجام دادند.

یک روز قبل، پنجشنبه، 22 مهرماه نیز آزمون کارشناسان رسمی دادگستری در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان برگزار شد و محمود ثمینی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان و علیرضا بیرانوند، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری لرستان از مراحل مختلف آزمون در سایت مرکزی دانشگاه لرستان، بازدید کردند.

۱۴۰۰/۰۷/۲۳ - ۰۰:۰۰