درس‌های اخلاق اسلامی در محضر نماینده ولی فقیه و امام جمعه خرم‌آباد

۱۴۰۰/۰۷/۱۸

برنامه درس‌های اخلاق اسلامی با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در مسجد حضرت فاطمه‌الزهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

رئیس، معاونان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان در این برنامه شرکت کردند.

همچنین نماز جماعت ظهر و عصر یکشنبه، 18 مهرماه به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، اقامه شد.

این برنامه را هیئت آل یاسین وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، هر هفته، روزهای یکشنبه، هنگام نماز ظهر و عصر برگزار می‌کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی در این برنامه توضیح داد که یک فرد مسلمان واقعی، همواره به دنبال علم و ایمان است و شخصیت وجودی او را دو عنصر ایمان و علم تشکیل می‌دهند.

دکتر شاهرخی، تصریح کرد که بایستی مبانی و آموزه‌های اخلاق اسلامی را در جامعه تقویت و ترویج کرد تا فضائل اخلاقی و انسانی در مناسبات بین افراد، گسترش یابد.

۱۴۰۰/۰۷/۱۸ - ۰۰:۰۰