افتتاح فاز دوم خوابگاه دانشجویی پسرانه شهید سلیمانی

۱۴۰۰/۰۷/۱۴

با حضور دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر حجت‌اله یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، فاز دوم خوابگاه دانشجویی پسرانه شهید حاج قاسم سلیمانی، ویژه‌ی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه لرستان با ظرفیت یکصد نفر، افتتاح شد.

مکان این خوابگاه دانشجویی در خیابان 60 متری خرم‌آباد است.

دکتر عزیزی و دکتر یونسی از اتاق‌های مختلف این خوابگاه بازدید و با دانشجویان غیرایرانی دانشگاه لرستان، گفتگو کردند.

دانشجویان غیرایرانی، برخی مشکلات و مطالبات صنفی و دانشجویی خود را بیان کردند و رئیس دانشگاه لرستان و معاون دانشجویی دانشگاه به پرسش‌های این دانشجویان، پاسخ دادند.

دکتر عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان نیز تأکید کرد همه کوشش تیم مدیریتی دانشگاه لرستان در مدت هفت سال گذشته این بوده است که بتواند خوابگاه کافی برای دانشجویان ایرانی و دانشجویان غیرایرانی فراهم کند و البته دیپلماسی علمی بین‌المللی دانشگاه و شاخص‌های بین‌المللی شدن دانشگاه را هم ارتقا بدهد.

۱۴۰۰/۰۷/۱۴ - ۰۰:۰۰