اخلاق اسلامی را در جامعه ترویج کنیم

۱۴۰۰/۰۷/۱۱

جلسه سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد با عنوان درس‌هایی از اخلاق اسلامی، بعد از نماز جماعت ظهر یکشنبه، 11 مهرماه در مسجد حضرت فاطمه‌الزهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

این برنامه را نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، هر هفته، روزهای یکشنبه، بعد از نماز جماعت ظهر برگزار می‌کند.

نماز جماعت ظهر و عصر نیز به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، اقامه شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، در سخنانی به اهمیت رعایت آداب معاشرت اجتماعی در آموزه‌های دینی اشاره کرد و توضیح داد که یک فرد مسلمان، همیشه اهل تعاملات اجتماعی، مردم‌داری و رعایت آداب معاشرت اجتماعی است.

وی تصریح کرد که پایبندی به آموز‌ه‌ها و احکام دینی باعث سعادت فردی و اجتماعی می‌شود و آموزه‌ها و تعالیم دینی را همواره باید در جامعه ترویج کرد.

۱۴۰۰/۰۷/۱۱ - ۰۰:۰۰