اجرای طرح نذر شهید حاج قاسم سلیمانی/ توزیع 6300 غذای گرم به نیت 6300 شهید والامقام استان همزمان با اربعین حسینی

۱۴۰۰/۰۷/۰۵

در راستای تداوم کمک‌های مؤمنانه به اقشار نیازمند و به نیابت از 6300 شهید والامقام استان لرستان ( طرح نذر شهید حاج قاسم سلیمانی)، همزمان با فرارسیدن اربعین حسینی و با همکاری و مشارکت بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان، تیم مدیریتی دانشگاه، بسیج سازندگی استان، کمیته امداد امام خمینی (ره) استان و گروه‌های جهادی، تعداد 6300 پُرس غذای گرم در سلف سرویس سایت مرکزی دانشگاه لرستان، تهیه و در محلات حاشیه‌نشین شهر خرم‌آباد در بین اقشار نیازمند توزیع شد.

از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون، با همکاری مشترک بسیج دانشجویی، تیم مدیریتی دانشگاه لرستان و گروه‌های جهادی، بیش از 60 هزار پُرس غذای گرم در سلف سرویس دانشگاه لرستان تهیه و در بین نیازمندان محله‌های حاشیه‌نشین، توزیع شده است.

همچنین، چند مرحله رزمایش‌های کمک‌های مؤمنانه در راستای کمک به افرادی که به علت شیوع کرونا، شغل خود را از دست داده‌اند در دانشگاه لرستان، اجرا شده است.

۱۴۰۰/۰۷/۰۵ - ۰۰:۰۰