اهدای کتاب توسط عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۰۷/۰۴

دکتر اُمید دزفولیان، عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، تعداد 50 جلد کتاب مرجع رشته دامپزشکی را از کتابخانه شخصی خود به کتابخانه بیمارستان تخصصی دامپزشکی دانشگاه لرستان، اهدا کرد.

دکتر دزفولیان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان، هدف از این کار را دسترسی راحت دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به کتاب‌های مهم و مرجع رشته دامپزشکی، عنوان کرد.

وی توضیح داد باتوجه به اینکه گاهی اوقات دسترسی دانشجویان رشته دامپزشکی به برخی کتاب‌های مرجع این رشته، دشوار است بر آن شدم تا بخشی از کتاب‌های شخصی و تخصصی خود را به کتابخانه بیمارستان تخصصی دامپزشکی اهدا کنم تا بتوانم خدمتی به دانشجویان و علاقه‌‌مندان استفاده‌کننده از کتابخانه بیمارستان تخصصی دامپزشکی دانشگاه لرستان، کرده باشم.

گفتنی است کتاب‌های اهدا شده از کتاب‌های مهم و مرجع دامپزشکی هستند.

۱۴۰۰/۰۷/۰۴ - ۰۰:۰۰