معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان خبر داد: اخذ مجوز و پذیرش دانشجو در رشته تحصیلی گیاهان دارویی

۱۴۰۰/۰۷/۰۳

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان از پذیرش دانشجوی رشته گیاهان دارویی در مقطع کارشناسی ارشد برای اولین بار در این دانشگاه خبر داد.

دکتر احسان رشیدیان در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا لرستان، اظهار کرد: «با پیگیری‌های مستمر توانستیم مجوز اخذ رشته کارشناسی ارشد گیاهان دارویی را برای دانشگاه لرستان اخذ کنیم».

وی ادامه داد: «در سال تحصیلی جدید، برای اولین بار در مقطع کارشناسی ارشد گیاهان دارویی، دانشجو پذیرش خواهد شد».

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان گفت: «دو سال است که دفتر گسترش وزارت علوم راهبرد جدیدی را برای اعطای مجوز رشته‌های جدید در دانشگاه‌های کشور در پیش گرفته که بسیار سخت‌گیرانه است».

دکتر رشیدیان تشریح کرد: «گیاهان دارویی یکی از رشته‌های تخصصی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی محسوب می‌شود که نیازمند شاخص‌هایی همچون امکانات، فضای آموزشی، تجهیزات کارگاهی، آزمایشگاهی و اعضای هیئت علمی است».

وی توضیح داد: «برای اخذ مجوز در این رشته، هر دانشگاهی باید یک دانشیار و سه استادیار داشته باشد تا بتواند مجوز این رشته را اخذ کند که دانشگاه لرستان این شرایط را داشته و سازمان گسترش، موافقت خود را برای راه‌اندازی این رشته اعلام کرده است».

منبع خبر: خبرگزاری ایسنا لرستان.

۱۴۰۰/۰۷/۰۳ - ۰۰:۰۰