مراسم یادبود زنده یاد دکتر صادقی و زنده یاد دکتر عنایت برگزار شد

۱۴۰۰/۰۶/۲۸

مراسم یادبود چهلمین روز درگذشت زنده‌یاد دکتر صادقی و اولین هفته درگذشت زنده‌یاد دکتر عنایت، رؤسای اسبق دانشگاه لرستان را نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار کرد.

این مراسم، ظهر روز یکشنبه، 28 شهریورماه با حضور نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین قدرتی، معاونان دانشگاه و جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان در مسجد حضرت‌ فاطمه‌الزهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در سخنانی، برگزاری اینگونه مراسمات را در راستای پاسداشت مدیران دلسوز اسبق دانشگاه لرستان دانست و توضیح داد که زنده‌یاد دکتر صادقی و زنده‌یاد دکتر عنایت، منشاء خدمات بزرگی برای دانشگاه لرستان شدند و کارهای زیرساختی مهمی هم در دانشگاه لرستان انجام دادند.

گفتنی است اعضای خانواده‌های گرامی زنده‌یاد دکتر صادقی و زنده‌یاد دکتر عنایت نیز در این مراسم معنوی حضور داشتند.

نماز جماعت ظهر و عصر نیز به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، اقامه شد.

در این مراسم، کتاب‌های زنده‌یاد دکتر صادقی از سوی خانواده‌ی وی به کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان اهدا شد.

همچنین مراسم به صورت زنده از صفحه مجازی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، پخش شد.

۱۴۰۰/۰۶/۲۸ - ۰۰:۰۰