رتبه اول آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان در کشور براساس رده بندی انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران

۱۴۰۰/۰۶/۲۴

در لوح تقدیری که به امضای دکتر احمد آقایی، رئیس انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران رسیده و خطاب به دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان نوشته شده است اعلام شده که آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان براساس ارزیابی انجمن تحقیقات آزمایشگاهی کشور، «رتبه اول» را در سطح آزمایشگاه‌های مرکزی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی کشور کسب کرده است.

همچنین در متن این لوح تقدیر از تلاش‌های دکتر حسین حاتمی، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، قدردانی شده است.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان در سال‌های اخیر در رده‌های بالای آزمایشگاه‌های مرکزی وزارت علوم و رده‌بندی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری قرار گرفته است.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، فعالیت می‌کند.

۱۴۰۰/۰۶/۲۴ - ۰۰:۰۰