درخشش تیم دو و میدانی ایران در مسابقات پارالمپیک توکیو با مربیگری عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۰۶/۲۱

تیم پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران توانست در مسابقات 2020 توکیو به مقام سیزدهم جهانی برسد که نسبت به دوره قبلی مسابقات پارالمپیک، دو پله صعود داشته است.

تیم پارالمپیک ایران توانست با کسب 12 مدال طلا، 11 نقره و یک برنز، مقام سیزدهم جهانی را از آن خویش کند.

دکتر مصطفی بهرامی، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی (گروه آموزشی علوم ورزشی و تربیت بدنی)، مربی تیم ملی دو و میدانی جانبازان و معلولان است.

مدال‌آوران طلا برای کشور ایران در رشته دو و میدانی پارالمپیک توکیو 2020 عبارتند از: حامد امیری، امیر خسروانی، مهدی اولاد، هاشمیه متقیان و سعید افروز.

مدال‌آوران نقره برای تیم دو و میدانی در مسابقات پارالمپیک توکیو 2020 عبارتند از: امان‌الله پاپی، علیرضا مختاری، علی پیروج، صادق بیت‌سیاح، سجاد محمدیان و مهدی اولاد.

کسب این موفقیت افتخارآفرین فراملی در مسابقات پارالمپیک توکیو 2020 را به ورزشکاران، جامعه دانشگاهی و مربی ارزنده این تیم، جناب آقای دکتر مصطفی بهرامی، تبریک می‌گوییم.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه لرستان.

۱۴۰۰/۰۶/۲۱ - ۰۰:۰۰