انتصاب قائم مقام وزیر علوم

۱۴۰۰/۰۶/۱۴

دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی دکتر محمد سلیمانمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت را به عنوان قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه منصوب کرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکم انتصاب دکتر سلیمانی، اظهار امیدواری کرده است سیاست‌ها و رویکردهای جدید در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی و شعار دولت سیزدهم، دولت مردمی، ایران قوی باشد.

دکتر زلفی‌گل از دکتر عبدالرضا باقری، قائم مقام پیشین وزیر علوم نیز قدردانی کرد.

دکتر سلیمانی، وزیر ارتباطات و فناوری دولت نهم بود.

وی همچنین نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بوده است.

دکتر سلیمانی دارای مدرک تحصیلی دکترای مخابرات است.

وی سوابق متعدد مدیریتی دیگری نیز از جمله معاون پژوهشی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت ایران را در کارنامه‌ی کاری و مدیریتی خود دارد.

مدیر امور اداری دانشگاه علم و صنعت ایران، رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، مدیر صنعت سامانه‌های فضایی صنایع مخابرات ایران و رئیس مرکز تحقیقات عالی الکترونیک صنایع الکترونیک ایران از دیگر سوابق مدیریتی دکتر محمد سلیمانی است.

دکتر سلیمانی در سال 83 به عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه علم و صنعت ایران و پژوهشگر نمونه جشنواره سلمان فارسی، انتخاب شد.

منبع اطلاعات خبر: روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

۱۴۰۰/۰۶/۱۴ - ۰۰:۰۰