آزمون عملی رشته علوم ورزشی

۱۴۰۰/۰۶/۱۰

سالن ورزشی امام علی (ع) سایت مرکزی دانشگاه لرستان میزبان برگزاری آزمون عملی رشته علوم ورزشی با شرکت حدود 1200 نفر داوطلب پسر و دختر (در مدت چهار روز) است.

دکتر داریوش یاراحمدی، نماینده تام‌الاختیار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در برگزاری این آزمون است که مراحل مختلف آزمون عملی رشته علوم ورزشی با نظارت و مدیریت میدانی وی در حال برگزاری است (از تاریخ 9 تا 12 شهریور).

دکتر رحیم میرنصوری، مدیر اجرایی آزمون مذکور نیز در مراحل مختلف برگزاری آزمون، حضور و نظارت دارد.

این آزمون با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در دو نوبت صبح و عصر به مدت چهار روز (از تاریخ 9 تا 12 شهریورماه) و با شرکت داوطلبان در حال برگزاری است.

داوطلبان (حدود 1200 نفر) با شرکت در انواع حرکت‌ها و سنجش‌های آمادگی جسمانی در این آزمون، با همدیگر به رقابت می‌پردازند.

این آزمون، از جمله مهم‌ترین آزمون‌های عملی ورودی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور است که همچون سال گذشته، امسال نیز به میزبانی دانشگاه لرستان در حال برگزاری است.

۱۴۰۰/۰۶/۱۰ - ۰۰:۰۰