کرسی مجازی علمی ترویجی برگزار شد

۱۴۰۰/۰۶/۰۴

کرسی مجازی علمی،ترویجی با موضوع «بررسی تأثیر مؤلفه‌های وحدت‌ گرایانه عرفانی در وحدت و همدلی جامعه» برگزار شد.

این کرسی را کمیته علمی پژوهشی کنگره 6300 شهید استان لرستان با همکاری دفتر کرسی‌های ترویجی علوم انسانی دانشگاه لرستان برگزار کرد.

دکتر عابدین درویش‌پور، عضو هیئت علمی گروه الهیات و معارف اسلامی دانشگاه لرستان به‌عنوان ارائه‌دهنده، دیدگاه‌ها و نظرات خود را در رابطه با موضوع کرسی با تأکید بر کارکرد وحدت‌گرایانه مؤلفه‌های عرفان در وحدت و همدلی جامعه بیان کرد.

دکتر حبیب حاتمی‌کن کبود، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان و دکتر علی فتح‌الهی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان ناقدان، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را مطرح کردند.

دکتر حوریه مرادی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز دبیر اجرایی این کرسی بود.

این کرسی به صورت مجازی و در شامگاه پنجشنبه، 4 شهریورماه، برگزار شد.

هدف از برگزاری این‌گونه کرسی‌ها، کمک به تقویت و ترویج فرهنگ نقد سازنده و علمی مبتنی بر استدلال‌های علمی و منطقی در جامعه به‌ویژه در سطح دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است.

این کرسی‌ها قبل از شیوع بیماری کووید 19 (کرونا) به صورت حضوری، منظم و مداوم با شرکت متخصصان موضوعات کرسی‌ها در دانشگاه لرستان برگزار می‌شدند.

پس از شیوع بیماری کووید 19 (کرونا) برنامه‌ی برگزاری کرسی، متوقف نشد و از حالت حضوری به حالت غیرحضوری و مجازی تبدیل شد و تداوم یافت.

۱۴۰۰/۰۶/۰۴ - ۰۰:۰۰