برگزاری آزمون‌های کاردانی به کارشناسی، هنر، فنی و حرفه‌ای و استخدامی وزارت علوم در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۰۵/۲۲

آزمون کاردانی به کارشناسی (ناپیوسته) سال 1400، آزمون فنی و حرفه‌ای (کاردانی) و آزمون هنر در روز جمعه در حوزه‌های مختلف آزمون استان لرستان از جمله دانشگاه لرستان برگزار شدند.

همچنین آزمون استخدامی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در همین روز (جمعه،22 مردادماه) در حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان برگزار شد.

این آزمون‌ها با نظارت میدانی نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر احسان رشیدیان برگزار شدند و شیوه‌نامه‌های بهداشتی از جمله فاصله‌گذاری بین صندلی‌ها و استفاده اجباری داوطلبان و عوامل اجرایی از ماسک، همچون آزمون‌های قبلی، اجرا شد.

بیش از 500 نفر در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1400 در کل استان لرستان شرکت کردند.

در رشته هنر تعداد 124 نفر در استان و در آزمون کاردانی فنی و حرفه‌ای سال 1400 بیش از یک هزار نفر در کل استان در این رقابت شرکت کردند.

تهمیدات ترافیکی نیز با مدیریت حراست دانشگاه لرستان، اجرا شد.

برخی عکس‌های این آزمون را ببینید:

۱۴۰۰/۰۵/۲۲ - ۰۰:۰۰