رتبه‌های برتر نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان در جشنواره «تیتر 12»

۱۴۰۰/۰۵/۱۷

نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان در دوازدهمین جشنواره معتبر نشریات دانشجویی کشور (با عنوان تیتر 12)، موفق شدند دو رتبه‌ی برتر را کسب کنند.

در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور معاونان فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، «هدیه دلیری» عضو هیئت تحریریه نشریه ادبی «جانان» دانشگاه لرستان به مدیر مسئولی رضا مختاری در بخش مقالات ادبی، موفق به کسب «رتبه‌ی نخست» شد.

همچنین «آزاده رستمی» عضو هیئت تحریریه نشریه «طنین» انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لرستان به مدیر مسئولی حلیمه خسروی، موفق شد رتبه دوم مقالات ادبی این جشنواره را کسب کند.

در این جشنواره، «آلما لَرکی» مدیرمسئول نشریه «ایدوکا» در بخش مصاحبه و «امیرمحمد توخش»، مدیرمسئول نشریه «سایه روشن» {هر دو از دانشگاه لرستان} در بخش‌های مربوط به نشریات علمی، تخصصی علوم انسانی و بخش خبر نیز در جمع آثار برتر راه‌یافته به دور نهایی این جشنواره‌ی معتبر، قرار گرفتند.

دوماه پیش نیز نشریه «اُتوپیا» انجمن علمی شهرسازی دانشگاه لرستان در جشنواره بین‌المللی حرکت، موفق شد رتبه نخست نشریات علمی، تخصصی در بخش فنی و مهندسی را کسب کند.

در جشنواره تیتر 11 (دو سال گذشته)، نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان توانستند دو رتبه برتر کسب کرده و  تعداد 6 اثر نیز به جمع 10 اثر برتر آن جشنواره، راه یابند.

این جشنواره معتبر دانشجویی به صورت «دوسالانه» برگزار می‌شود.

گفتنی است با حمایت‌های تیم مدیریتی دانشگاه لرستان و رویکرد «آموزش‌محور» خانه نشریات دانشگاه، نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان از سال 1382 تاکنون، همواره در جشنواره‌های مختلف و معتبر منطقه‌ای، کشوری و بین‌المللی، حائز رتبه‌های برتر شده و تعداد قابل توجهی از دانشجویان علاقه‌مند را به حوزه حرفه‌ای مطبوعات کشوری، معرفی کرده‌اند.

این جشنواره با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به صورت نیمه‌حضوری برگزار شد.

منبع خبر: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان.

۱۴۰۰/۰۵/۱۷ - ۰۰:۰۰