نماز میت بر پیکر رئیس اسبق دانشگاه لرستان به امامت نماینده ولی فقیه در لرستان اقامه شد

۱۴۰۰/۰۵/۱۵

نماز میت پیکر زنده‌یاد دکتر رضا صادقی‌سرابی، رئیس اسبق دانشگاه لرستان، به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان، با حضور هیئت رئیسه، اساتید و کارکنان این دانشگاه، اقامه شد.

رؤسای فعلی و قبلی دانشگاه لرستان (دکتر عزیزی و دکتر زمانیان)، مدیران و کارکنان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، معاونان دانشگاه، اساتید، کارکنان و خانواده‌ی زنده‌یاد دکتر صادقی‌سرابی، در آیین مذهبی و معنوی «اقامه‌ی نماز میت»، حضور داشتند.

همچنین، حاضران، با قرائت فاتحه به مقام شامخ سه شهید سرافراز و گمنام دانشگاه لرستان و پیکر رئیس اسبق دانشگاه لرستان، ادای احترام کردند.

در این آیین دینی که صبح جمعه 15 مردادماه برگزار شد حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان و سایر اعضای هیئت رئیسه‌ دانشگاه لرستان، درگذشت زنده‌یاد دکتر صادقی‌سرابی را به همسر و فرزند ایشان، تسلیت گفتند.

زنده‌یاد دکتر رضا صادقی‌سرابی (عضو هیئت علمی دانشکده علوم پایه)، از سال 85 تا 89 ریاست دانشگاه لرستان را برعهده داشت.

وی به علت بیماری، دار فانی را وداع گفت.

روحش قرین رحمت الهی باد.

۱۴۰۰/۰۵/۱۵ - ۰۰:۰۰