تقدیر سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از مرکز مشاوره دانشگاه لرستان به عنوان مرکز فعال منطقه پنج کشور

۱۴۰۰/۰۵/۱۰

مجید صفاری نیا، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نامه ای خطاب به دکتر حجت اله یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، از مدیریت و کارکنان مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان به عنوان مرکز فعال منطقه پنج کشور، تقدیر کرده است.

مدیریت مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان را دکتر کوروش امرایی برعهده دارد و زیر نظر معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، فعالیت می‌کند.

در این نامه اعلام شده است که مرکز مشاوره دانشگاه لرستان به عنوان مرکز مشاوره دانشجویی فعال منطقه پنج دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در ارزیابی عملکرد سال 99 انتخاب شده است.

در این نامه خطاب به دکتر یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، این موفقیت تبریک گفته شده است.

همچنین تصریح شده که مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان، فعالیت‌های موفقی در راستای ارتقای بهداشت و سلامت روانی و اجتماعی جامعه‌ی هدف (دانشجویان) داشته است.

مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان در گردهم آیی رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه‌های کشور مورد تقدیر قرار گرفت.

۱۴۰۰/۰۵/۱۰ - ۰۰:۰۰