بازدید نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور و ناظران دانشگاه علوم پزشکی از حوزه های مختلف آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۰۵/۰۷

دکتر احسان رشیدیان، نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور و ناظران دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان از روند آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان، بازدید کردند.

نوبت دوم این آزمون، صبح روز پنجشنبه، 7 مردادماه در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان برگزار شد.

این آزمون در سه نوبت صبح در روزهای 6، 7 و 8 مردادماه برگزار می‌شود.

تعداد کل داوطلبان در استان لرستان 15 هزار و 793 نفر است. از این تعداد، 8 هزار و 80 نفر زن و 7 هزار و 713 نفر، مرد هستند.

آزمون با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی وزارت علوم و وزارت بهداشت از جمله فاصله گذاری بین صندلی ها، استفاده اجباری داوطلبان و عوامل اجرایی از ماسک، ضدعفونی کردن کامل مکان های آزمون، فعالیت مداوم سیستم های تهویه هوا و حضور ناظران دانشگاه علوم پزشکی استان، برگزار شد.

همچون آزمون های قبلی، عوامل و نیروهای اورژانس و آتش نشانی نیز در محل های آزمون حضور داشتند. تمهیدات ترافیکی نیز با همکاری مشترک حراست دانشگاه و پلیس راه، اجرا شده است.

۱۴۰۰/۰۵/۰۷ - ۰۰:۰۰